CHESTIONAR ROZ CU SIMONA BACIU

by simonab

Ediția #ROZ79 din această seară este una cu totul specială, din (cel puțin) două motive.

1. Este transmisă direct din Cluuuuj. Știm, asta nu e o premieră pentru emisiunea #ROZ, dacă ne amintim de duplexul de anul trecut, însă acum vom intra în eterul feminin direct din studiourile Radio Guerrilla de la Cluuuuj. Pe 102,2 FM acolo, și pe frecvențele cunoscute în restul țării.

2. O avem invitată pe Simona Baciu, fondatoarea și președintele Transylvania College – The Cambridge International School și co-autoarea cărții The Teacher Within, scrisă împreună cu Susan Shapiro.

Profesor, inovator în domeniul educație, cu o carieră recunoscută la nivel național și international, deținător a premiului Lifetime Award acordat în cadrul Galei British International Schools din Londra, speaker, trainer, scriitor și mentor, Simona Baciu este o voce-reper pentru educația secolului 21.

În urmă cu 25 de ani a deschis grădinița Happy Kids, cu o abordare nouă și modernă pentru sistemul românesc. Aceasta a fost fundația solidă pe care s-a dezvoltat și a crescut Transylvania College, singura școală din România acreditată pe curriculum românesc și Cambridge, de la clasa pregătitoare până într-a XII-a.

Diseară, de la 7 la 9, o vom cunoaște pe clujanca ce a schimbă ireversibil abordarea sistemului de învățământ din România. Până atunci, iată răspunsurile Simonei la #ChestionarulROZ.

Vezi articol complet AICI

You may also like

Leave a Comment

Acest website foloseste cookies pentr ati imbunatati experienta de navigare. Presupunem ca esti de acord, dar poti sa iesi daca doresti. Accepta Citeste mai mult

Politica de Confidentialitate & Cookies