Un profesor fericit are un impact pozitiv asupra fiecărui elev

Profesori Fericiți pentru România
happy teachers colaj

Misiune

Misiunea noastră este să inspirăm drumul profesorilor in a-și descoperi potențialul personal și profesional, să predea din inimă și să genereze emoții pozitive oferind un model de atitudine și comportament în clasă.

Viziune

Viziunea noastră este să oferim programe de training inovative care au la bază cercetarea în domeniul neuroștiinței pe tema practicilor de mindfulness, a rezilienței și a stării de bine. Aceste practici corelează bunătatea și grija de sine cu sănătatea emoțională și comportamentală.

Efectul A.R.A.T.

Efectul A.R.A.T. constuiește fundația unei culturi prospere în școală care începe cu mentalitatea deschisă și flexibilă a profesorului dornic să învețe să-și recapete și să își păstreze starea de bine. În consecință profesorii vor avea capacitatea să-și susțină elevii prin tehnici proactive pentru succes școlar și sănătate comportamentală.

OPORTUNITĂȚI

Prezentare Program pentru Directori

Durată: 3h

Directorii de școli vor primi informații și date despre nivelul ridicat de stress în rândul profesorilor, unlimele cercetări în domeniul neuroștiinței și nevoia unei abordări holistice a stării de bine a profesorului care va rezulta într-o stare de bine a elevului și o cultură organizațională prosperă.

Programul de Training Profesori Fericiți pentru România

Training Introductiv : „Strategii comportamentale pozitive”

Durata: 3 ore

Profesorii vor întelege efectul stresului asupra calității vieții și vor descoperi diferite strategii comportamentale pozitive pentru diminuarea acestuia.

Training de dezvoltare personală și profesională

ETAPA I

Training experiențial:
Durata: 1 zi
Profesorii vor învața și experimenta Efectul A.R.A.T. prin diverse excerciții practice. Acest training va include un kit de exerciții pentru urmatoarele 28 de zile.


ETAPA II

Comunitatea:
Durata: 28 zile
După finalizarea trainingului, participanții vor fi adaugați pe platformă online, unde vor putea discuta diverse teme de interes, vor primi materiale (print-uri pentru clasă, videoclipuri inspiraționale, exerciții practice pentru clasă), pe toată perioada celor 28 zile.


ETAPA III

Follow-up și planificare:
Durata: 2 ore
La sfârșitul celor 28 zile, participanții vor lua parte la cursul final unde se vor discuta exemple de bune practici, și vor face planul personal și profesional pe care îl vor implementa.


ETAPA IV

Book Implementarea:
Implementation of The Teacher Within book, that creates a behavioral shift for teachers and a thriving school culture.

Rezultate
Aprecieri pentru Profesori Fericiti

Acest website foloseste cookies pentr ati imbunatati experienta de navigare. Presupunem ca esti de acord, dar poti sa iesi daca doresti. Accepta Citeste mai mult

Politica de Confidentialitate & Cookies